Logotip Quincalla

Guau, guau! Prunella, sabons ecològics artesanals

 

Prunella és una empresa de sabó orgànic, sense productes tòxics (sembla mentida que encara haguem de dir això per valorar un producte), amb baix impacte ambiental, vegans i ecològics. Janelle Anderson és la seva creadora i el nom no deixa de ser curiós i trobo que molt emotiu. Resulta que Janelle Anderson es quedava molta estona a la banyera, de manera que els seus dits sempre quedaven com a prunes, plens d’arrugues. A qui no ens ha passat això, i més de petits, quan els banys eren moments de joc i de relax. Doncs bé, la seva mare li va posar el sobrenom de Prunella. I d’aquí el nom de l’empresa.

De fet, aquest producte m’ha cridat l’atenció, no tant per tractar-se d’un sabó ecològic artesanal, dels quals n’hi ha molts; sinó més per la seva història i, sobretot, per la seva presentació. El packaging és molt lleuger i respecta la “marca”  sostenible i natural, i les imatges que acompanyen la promoció, no deixen indiferent. En definitiva, un producte amb una imatge i promoció molt personal i deliciosa que he volgut compartir en aquest post.

Tanmateix tinc un dubte: per què gossos? Bé, és igual, les fotografies són intrigants, no trobeu? Són els gossos les miniatures o bé seran els sabons els que són gegants? Mola!

 

 

 

Be the first to comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *