Logotip Projectes

Guió i disseny d’un estand circular en el marc de la Fira d’Economia Verda i Circular de Granollers

Concepció, relat i guió de continguts i suport en el disseny d’un estand de GRID Granollers dissenyat amb materials d’empreses que ja no en fan ús però que poden resultar útils per altres empreses properes. El propi estand n’és un exemple. Caixes de fusta per transportar, sacs de jute de cafè, caixes de plàstic, bobines de cablejat, palès, etc. que ara són puffs, tamborets, taules, mobiliari expositiu, etc.

El resultat és un espai únic en una fira de serveis circulars. Es tracta d’un disseny que destaca en un entorn amb estands més formals; tant per l’ús de materials reconeixibles que han estat adaptats i reutilitzats com a mobiliari; com per una gamificació senzilla que aconsegueix que els visitants tinguin ganes de descobrir com una caixa de fruita pot passar a ser un seient o un sac de iute es pot convertir en un coixí. Un joc senzill que atrau grans i menuts, i permet, mentrestant, fer networking i possibilitar que noves empreses interessades passin a formar part del GRID Granollers. 


 

 

 

 

 

 

Entre les tasques realitzades en aquest projecte destaquen:

  • Elaboració del relat a explicar i que vehicula el propi disseny de l’estand. 
  • Contacte amb les empreses del GRID que puguin cedir o donar materials per formar part de l’estand.
  • Identificació de materials i disseny de nous productes resultants per donar forma a l’estand de la fira. 
  • Elaboració de continguts, guió i disseny gràfic associat. 
  • Concepció del joc per atraure més públic i localització de possibles productes-premi a guanyar com a resultat d’un sorteig. 
  • Contacte amb proveïdors/res locals tant per fer uns llapis plantables (que es regalen als participants) com pels premis: materials dissenyats a partir de sac de iute. 

Tota aquesta feina ha estat possible gràcies a la col·laboració amb Freedesign i amb l’equip de Grid Granollers. 


 

Be the first to comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *