Logotip Projectes

Conferència sobre com el consum i el disseny ens poden fer més resilients. Reflexions post-confinament (3a reflexió / 26è dia de confinament del Coronavirus)

Col·laboració amb Reset The Planet, sessions en streaming per a reiniciar la nostra relació amb el planeta

El passat dimarts 7 d’abril, vint-i-cinquè dia de confinament, vaig col·laborar amb Wakatobi i la seva iniciativa Reset the Planet. Concretament vaig poder compartir certes reflexions sobre com el disseny i el consum ens poden ajudar a ser més resilients. Perquè quan més ho siguem més preparats estarem per altres possibles pandèmies i pels grans reptes que ens queden per davant; entre ells, el canvi climàtic.

A continuació facilito més informació al respecte (publicada en un article l’1 d’abril en el portal de notícies sobre economia circular ‘Ecocircular’).

Durant dècades, els epidemiòlegs més prestigiosos van advertir de l’amenaça d’una pandèmia global de conseqüències catastròfiques. No obstant això, no van ser escoltats.

Avui, es continua ignorant a la comunitat científica quan avisa que el model de desenvolupament actual està provocant el canvi climàtic.

Aquest és el punt de partida de Reset The Planet, un cicle de sessions online que té com a objectiu generar consciència i impacte positiu en el planeta. Es tracta d’una iniciativa impulsada per l’equip Wakatobi, una agència per l’impacte positiu en el planeta que està format per un equip multidisciplinari d’ambientòlegs, creatius, publicistes, educadors i dissenyadors.

Amb aquesta iniciativa, es pretén donar veu a científics, activistes, associacions, emprenedors i ciutadans en la seva globalitat perquè, amb els seus coneixements i experiències, ajudin a comprendre el repte a què s’enfronta la humanitat. L’objectiu, no és només crear consciència i pensament crític si no també donar eines per fer factible el canvi de paradigma.

Les ponències es realitzaran de manera oberta i gratuïta en streaming des del dilluns 30 de març fins a la finalització de el període de confinament. Es pot accedir a informació sobre aquesta iniciativa en aquests canals de Reset the Planet: 

  • Youtube: www.youtube.com/Resettheplanet
  • Twitter: @ResetPlanet
  • Facebook: Reset the Planet
  • Instagram: www.instagram / ResetThePlanet
  • En breu, estarà també disponible la pàgina web: www.ResetThePlanet.earth
Be the first to comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *