Logotip Quincalla

Water Bobble, aigua de l’aixeta saludable i sense gust a plàstic

Fa uns anys que faig servir la Brita a casa. És un sistema cómode i ecològic de beure aigua. La reducció del consum d’envasos és significativa i a més pots disposar sempre d’aigua “neta” sense necessitat de comprar-la. Però trobava a faltar poder fer el mateix fora de casa. Sempre porto una ampolla d’aigua a sobre i el que feia fins ara era reomplir una de plàstic amb l’aigua filtrada per la Brita. Però finalment l’aigua agafava gust a plàstic. I ara faig servir la Bobble, una ampolla de 0,55 litres que incorpora un filtre de carboni amb el qual es poden filtrar fins a 150 litres d’aigua (el que equival, aproximadament, a dos mesos d’ús). És a dir, ara puc omplir aquesta ampolla directament de l’aigua de l’aixeta i filtrar-la en el mateix moment que la consumeixi. Però, continua tractant-se d’una ampolla de plàstic, no? Doncs sí, però aquesta resulta que no conté Bisfenol A, compost habitual que es fa servir en la fabricació de plàstic policarbonat. I tampoc conté ftalatos, químics que s’utilitzen com a plastificadors que incrementen la flexibilitat de les ampolles. Ambdós compostos poden resultar perfudicials per a la salut segons diferents estudis; més enllà d’alterar el sabor de l’aigua. Així que recomano aquesta ampolla, que a més té un disseny molt senzill. Els filtres es poden adquirir en diferents colors i donar així un toc personalitzat a l’ampolla.

Bobble es pot comprar en diversos establiments comercials que s’indiquen a la web com per exemple: Carrefour, Servei Estació, ferreteries Cofac, Gadgets i Cuina, VIPS o bé en farmàcies. El seu preu es troba al voltant dels 11 euros la bobble de 33 cl i 15 euros la de 50 cl; i cada recanvi de filtre filtre val 8,5.

Només un punt negatiu. No estic acostumada a beure en aquestes ampolles que s’ha de xuclar i no m’acaba de fer el pes. Però m’acostumaré! Per la resta, de moment,  Bobble em sembla un disseny senzill, pràctic i sostenible.

 

Be the first to comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *