Logotip Quincalla

Unes bosses on res sobra: una proposta de Lee

Sector: Residus i Packaging.
Sóc un ecodisseny, perquè… redueixo la generació de residus, allargant la meva vida útil i donant moltes opcions d’ús.
Qui m’ha dissenyat? Happy Creative Service.
Estic a la venta? No, sóc la nova bossa de Lee. No cal que em compris, només que compris en una botiga Lee. De moment no em trobaràs a totes les botigues, però.

Què sóc? Una bossa on tot és aprofitable. O bé es pot fer servir senzillament com una bossa o bé es pot aprofitar com a: calendari, punt de llibre, diversos jocs, una capsa, diversos elements comunicatius divertits, una petita guia de primers auxilis, un portallapis, etc. Fins i tot, les nanses de la bossa són cordills que es poden aprofitar en les nostres sabates. L’objectiu d’aquesta proposta de packaging és que res es llenci, que tot s’aprofiti i es faci servir.

En quina fase sóc més sostenible? Per què?
Ús i eliminació: Aquesta bossa 100% reutilitzable allarga la vida útil del material fet servir per al packaging dels productes de Lee. D’aquesta manera, la bossa triga en esdevenir un residu i, a més, es converteix en un element comunicatiu únic, que conté molts subproductes diferents. D’una bossa a molts petits productes: reutilització, funcionalitat i màrqueting a l’ordre del dia.

Però… L’ecodisseny complert el trobareu a Sostenible.cat.

Be the first to comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *