Logotip Quincalla

Què més se li pot demanar a una capsa de cartró?

Hi ha productes que són com són, i punt! No ens plantegem si poden millorar, si ens poden resultar més útils, còmodes, econòmics… i a més, reutilitzables, multiús, sostenibles. No li donem més voltes, són així! És el cas de la capsa de cartró. Quan la necessites l’obres, la reforces bé amb cinta adhesiva i ja està. Què més se li pot demanar?

The-Rapid-Packing-Container-alternate-image

 

El premi del concurs Invention Factory de The Cooper Union, un organisme dedicat a la innovació, ha estat guanyat per una proposta de dos estudiants per canviar el disseny de les actuals capses de cartró: el Rapid Packing Container. ‘¡Toma innovación!’. Aquells productes que sembla no poden evolucionar, ni canviar, són els que necessiten més innovació i aquest n’és un exemple.

Amb el Rapid Packing Container s’estalvia un 15-20% menys de cartró per capsa, sense necessitat de cinta adhesiva, més fàcil de muntar i d’obrir, amb dues cares, reutilitzable, reciclable. En aquest vídeo ho expliquen els propis inventors. No us despisteu que, sinó no us donarà temps de veure la rapidesa amb que aquesta capsa es munta i s’obre. Sorprenent i simple! Brillant! Seran així les capses de cartró a partir d’ara?

 

Be the first to comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *