Logotip Quincalla

“The Corkers”, quan beure vi es converteix en un joc

A partir d’ara, portar una ampolla de vi a un sopar no serà tan “avorrit”. Un cop oberta l’ampolla (moment en el qual tot començarà a ser més divertit, segur!), “The Corkers” obrirà tot un univers de creació. “The Corkers” és una proposta que sorgeix de la col·laboració de l’estudi de disseny israelí Monkey Business (Oded Friedland) i Reddish (Naama Stinbock i Idan Friedman). Consisteix en un conjunt de peces (petits braços, cames, ulls, cues…) que es poden clavar en el tap de suro de l’ampolla i donar vida a uns divertits animalets. D’aquesta manera pots convertir un vulgar tap de suro en un os, un búfal, un conill, un gall, un mico i un venat. Aquestes peces es presenten en un senzill packaging que es pot penjar de l’ampolla. Després de diversos sopars (que a partir d’ara fareu més sovint per anar recopil·lant peces de “The Corkers”) comptareu amb moltes opcions, i segur que podeu crear noves espècies d’animals o de petits monstres!

Perquè no s’ha de deixar mai de jugar. Perquè sempre s’ha de picar l’ullet a la creativitat. “The Corkers” és una proposta divertida, que aprofita part de l’ampolla de vi (o de cava, o de…) per donar vida a animalets que conviden a somriure i començar una nova col·lecció. No sé vosaltres, però jo quan ho he vist he pensat en el Kinder Sorpresa. I qui no s’emociona encara quan obre un Kinder?

A nivell ambiental, potser aquesta proposta no és exemplar. De fet, no crec que sigui el seu objectiu. Senzillament aprofiten un possible residu i el fan re-viure, generant un somriure en l’usuari. Però m’ha semblat un disseny interessant i emotiu. Així que, qui ve a sopar a casa? I porta vi, és clar!

Be the first to comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *