Logotip Quincalla

Tens energia per no parar mai de jugar?

Qui no ha tingut a casa una calculadora solar? D’aquestes que quan les posaves sota la làmpada, funcionaven. O sota el sol. Doncs per què no fer lo mateix per moure joguines?

Sector: Energia
Sóc un ECOdisseny, perquè… aprofito l’energia del sol per moure’m.
Estic a la venta? Sí, sóc un producte educatiu d’Imaginarium. Per un preu de 17,95€ em podràs comprar a les botigues d’Imaginarium o bé online.

Què sóc? Mecanic Solar Kit 6×1 consisteix en un paquet educatiu de construcció per a crear 6 models diferents de joguines mecàniques (molí de vent, avió, vaixell, gos, cotxe i avió giratori) que es mouen amb energia solar. És a dir, sense piles, ni bateries, ni necessitat d’endollar a la corrent elèctrica. El kit inclou instruccions, 33 peces, unes alicates, un panell solar i un motor. Resulta ideal per a nens a partir de 8 anys.

En quina/es fase/s sóc més sostenible? Per què?
Ús. Funciona amb energia solar, per tant amb energia renovable. Aquest és per tant és el seu punt fort. Cal ressaltar, també, el seu paper educatiu i sensibilitzador, no només dels més petits sinó també dels adults del seu entorn que segur que també hi volen jugar.

Però… (Continuar llegint a Sostenible.cat).

Be the first to comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *