Logotip Quincalla

T300, la peça clau de la nova botiga de CAMPER

Des que m’interesso pel disseny sostenible, he tingut l’oportunitat de conèixer la feina de molts dissenyadors i algunes empreses que han apostat per dissenyar bé, però per dissenyar alguna cosa més que un producte. Dissenyar maneres alternatives de fer, de ser, de pensar. Dissenyar sistemes que beneficien a un conjunt de persones que a la vegada milloren la societat, perquè troben en què ser útils, en què aportar valors, en què trobar un punt de partida per avançar, per viure.

I un dels dissenyadors i dissenys que més m’han fet emocionar-me ha estat Curro Claret i la seva peça T300. Per què pensar en una línia de mobiliari a replicar x vegades, si pots crear una línia de mobiliari única, en la que cap cadira, taula, banc… és igual a l’anterior i tampoc ho serà al següent. La peça T300 consisteix en una peça metàl·lica polivalent que permet crear mobles a partir de materials en desús. Curro Claret, conjuntament amb la Fundació Arrels, han redissenyat la botiga de Camper al Triangle. En aquest article de Diario Design podeu llegir més detalls del procés de disseny i de tots els participants.

Perquè el disseny també pot emocionar, pot i ha de canviar el món. Per això, T300 i aquesta experiència en una botiga de CAMPER és un exemple de que el bon disseny pot i ha der ser millor per a tots. Gràcies Curro i Arrels!

Be the first to comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *