Logotip Quincalla

Mòbil i 15 anys d’autonomia. No m’ho crec!

Si estàs buscant un mòbil que et permeti trucar i rebre trucades, que inclou una llanterna i que dura 15 anys sense recàrrega; Spareone és el teu mòbil. Ha estat fabricat per Xpal Power en col·laboració amb Energizer i PowerSkin; i en breu es podrà adquirir al mercat per 40 €.

Aquest mòbil no és per a mi, tot i que el tema de l’autonomia posa les dents llargues… però és que ara mateix trucar o rebre trucades és un dels usos que faig del mòbil, però ni molt menys l’únic. De fet, cada cop truco menys i rebo menys trucades! Internet al mòbil ha alterat del tot la seva funció original. Almenys ha estat així en el meu cas.

Però no tothom en fa aquest ús i aquells que encara el volen per trucar o rebre trucades poden trobar en aquest mòbil una bona opció. Però com és possible tanta autonomia? Doncs treient les pantalles, les musiquetes, l’opció de missatges, l’accés a internet, amb un disseny bàsic però atractiu i senzill… És a dir, tornant a l’essència: complir la seva funció bàsica de manera fàcil per a tothom. A més, l’opció de la llanterna és un accessori útil en el cas de la gent gran en casos d’emergència.

Però, 15 anys? Bé, si en són 7 ja estaria molt bé! El meu dura un dia, si arriba. Bon disseny pensat per a solucionar una demanda de persones que volen un telèfon “mòbil” i punt!

Be the first to comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *