Logotip Quincalla

Marcelinus, jerseis amb nom propi

Sóc un ecodisseny, perquè… sóc 100% local i inverteixo en capital social i ambiental.
Qui m’ha dissenyat? L’empresa Marcelinus.
Estic a la venta? Sí. Em pots aconseguir a través de la botiga online de Marcelinus.Què sóc? Un jersei que es pot identificar amb el de tota la vida, però amb un aire diferent, redissenyat, repensat, amb un aire modern però no pretensiós. De fet, aquest jersei té nom propi, es diu Marcelino o Camacho en record del polític i sindicalista Marcelino Camacho, que sempre en portava jerseis d’aquest estil. De fet, aquest model de jersei està molt estès en els entorns rurals de Catalunya. Marcelinus, el que ha fet, és donar-li la volta, fer-lo més contemporani i obrir així el seu mercat potencial.En quina fase sóc més sostenible? Per què?Extracció de materials: En aquest producte el que més destaca és que s’ha produït íntegrament (disseny, origen dels teixits i confecció) a Olot, essent així 100% local. En aquest sentit, Marcelinus està pensat per no perdre la tradició tèxtil d’Olot.

Però… aquest producte no acaba aquí. Un altre objectiu de Marcelinus és estabilitzar els llocs de treball que afecten a dones de més de 40 anys.

Aquesta és una finalitat social que potencia i comunica al màxim. Per altra banda, el 50% dels seus beneficis els inverteix en projectes ambientals o socials. En definitiva… (trobareu l’article complert a Sostenible.cat).

Be the first to comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *