Logotip Quincalla

LEGO innova amb blocs d’origen natural. Una joguina que fa olor a cafè?

LEGO s’atreveix amb peces d’origen natural. A partir d’ara els blocs de LEGO, que permeten fer infinites estructures i deixen volar la creativitat de petits i grans, no seran només de plàstic. També es podran adquirir a partir de materials com les serradures, l’escorça de cedre, i grans de cafè i fulles de té verd. Colors Tokyo n’és el creador d’aquesta joguina natural, compostable i reciclable.

Segons el material natural d’origen, els blocs són de colors i olors diferents (una joguina que fa olor!), i només d’una mida. Són més tous que les peces de  plàstic convencionals, però això no impedeix que puguin encaixar perfectament. Per aconseguir aquesta consistència, s’han barrejat els materials naturals amb polipropilè reciclable.

El dubte que em sorgeix és: i si un nen se’ls fica a la boca o els mossega? El meu fill té 9 mesos i és el primer que faria. I si són de cafè o de té, la cafeïna o la teïna no impregnarà els dits o llavis dels menuts? Dubtes de mare inquieta! Per la resta, disseny interessant a explorar!

Vist a: Treehugger.

Be the first to comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *