Logotip Quincalla

Una princesa de Sant Jordi… ecodissenyat i transgressor

Es nota que Sant Jordi s’apropa… les llibreries s’omplen de vida i de cues per comprar llibres abans del dia “J”. Pel carrer ja veus artesans amb roses fetes a mà distribuint en botiguetes de regals i llibreries… El dia del llibre és molt especial i aquest any tenim la sort de comptar amb tresors com aquest: La vertadera història de Sant JordiPol·len Edicions i El Tinter s’han tirat a la piscina i han editat 2.000 exemplars (només accessibles a travès de la seva web) de la transgressora i especial història que la Maria Oliva i Monstruodoxa. Fins ara podíem gaudir del seu conte amb un vídeo, però per què no fer un llibre?

santjordi3 santjordi1 santjordi2

Pol·len Edicions i El Tinter, però, han anat més enllà. Aquest llibre ha cuidat fins l’últim detall… i es pot dir que es tracta d’una edició ecodissenyada. Per explicar-ho, qui millor que els propis artesans. En aquest post podreu seguir el procès de creació d’aquest llibre. Dos ja estan de camí a casa! Quines ganes!

I per als més curiosos i impacients, aquí teniu La vertadera història de Sant Jordi explicada per les seves creadores! La veritat és que mai m’he cregut que el drac fos dolent i es mengés a les joves del regne… Feliç Sant Jordi!

This Article Has 1 Comment
  1. Manuel Reyes

    Moltes gràcies per aquest post. A l’area de ecodisseny de El Tinter /Pol·len edicions ens agrada molt que es faci visible el nostre treball, sobretot en blogs tan compromesos i ben fets com el vostre.
    Salutacions y felicitats per el treball

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *