Logotip Quincalla

Ferralla transformada en mobiliari pixelat

Quan l’artesania del ferro s’uneix a la creativitat i a la manca de recursos, sorgeixen idees-producte com el TetriEstante!
No el busqueu, no està a la venda. No es pot comprar online o en cap botiga. De moment, només és una prova pilot en l’habitació de la meva cosina. Qui l’ha fet? El meu cosí, Edu (Dupen per als col·legues), de 32 anys. Sempre ha treballat com a ferrer però, darrerament, no hi ha tanta feina; i entre finestra, porta i escala, troba algun forat per dissenyar mobles i accessoris per a a llar per a casa seva i per als seus amics i familiars. Es tracta de propostes fetes a mida, divertides i úniques. Amb restes de ferralla, alumini i altres materials “avorrits” d’estar a la nau sense un ús previst; el meu cosí ha dissenyat: prestatges, penjadors, làmpades, canelobres, penja-quadres, plaques per a iman, etc.

Calen aportacions de disseny i de marca, i de possibles canals de distribució; però el potencial és brutal. De moment, però, “lo primero es lo primero”. S’ha de facturar  per cobrar a final de mes, i de moment, les portes i les finestres guanyen. Mentres, seguiré perseguint el meu cosí perquè no deixi d’aplicar les seves capacitats artesanals per millorar el seu dia a dia, i el del que l’envoltem. TetriEstante (m’acabo d’inventar el nom, terrible!) és només un apunt en la seva carrera. Un píxel, només un. Però continuarà…

2013-01-01_18-15-42_233

2013-01-01_18-15-15_744

Posts relacionats sobre Jacarilla i la seva cartera d’emprenedors joves… ara per ara massa “aturats” però amb ganes de canviar el món!

  • We have a plan, and you? Miriam Wallace, diseñadora de moda, siempre ha tenido uno… y pensó, ¿por qué no aplicar este modelo a su negocio? We have a plan (que en breve tendrá web y que ya se puede apoyar y seguir vía Facebook) es una iniciativa-negocio-proyecto que parte de esta dualidad casa-patio para  evolucionar, crecer, aprender y cambiar el mundo a través de un proceso natural y creativo.
Be the first to comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *