Logotip Projectes

Elaboració de la versió digital de la Setmana de l’Energia 2020 en el marc de la crisi del Covid-19

Adaptació del logotip del projecte Euronet 50/50 per a la Setmana de l’Energia (a casa) 2020.

Per encàrrec de la Diputació de Barcelona he redissenyat tres de les activitats habituals de la Setmana de l’Energia (a casa) 2020 perquè es puguin realitzar en format digital. La feina s’ha centrat en la selecció de les activitats més idònies, en el plantejament dels reptes, la redacció de les fitxes i la coordinació gràfica en col·laboració amb Lapage Original (estudi de comunicació visual). 

A continuació algun dels textos redactats i dels dissenys gràfics creats.

Una Setmana de l’Energia a casa

La irrupció de la COVID-19 ha aturat l’activitat habitual del planeta i ha capgirat els plans i les rutines de les persones, de les empreses, de les famílies i de les comunitats. Moltes activitats de sensibilització ambiental que fins ara es feien en espais oberts i amb moltes persones simultàniament no es podran realitzar, a curt i mitjà termini. En aquest context cal adaptar-se, aprofitar els mitjans digitals existents i continuar amb la sensibilització sense deixar de banda una forta vessant participativa i creativa.

Del 22 al 26 de juny del 2020, com en anys anteriors, s’ha programat la Setmana Europea de l’Energia 2020, però la crisi sanitària de la COVID-19 ens ha portat a anul·lar els esdeveniments presencials previstos, com és el cas de la Setmana de l’Energia.

 

Adaptació digital d’activitats lúdiques abans presencials

Es tracta d’iniciatives que han protagonitzat altres setmanes de l’energia anteriors però que s’han adaptat a la situació actual i que esdevindran challenges (reptes) per fer-les més atractives i participatives:

  1. Us atreviu a cuinar amb l’energia del sol?

  2. Continuem apostant per un món de colors. Digues la teva!

  3. Estalvia energia a casa

En el següent link es poden descarregar totes les fitxes de challenges generades.

Be the first to comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *