Logotip Quincalla

ECONO, estalvia aigua regant les teves plantes

Sóc un ECOdisseny, perquè… estic pensat per reduir fins un 50% el consum d’aigua a l’hora de regar les plantes.
Qui m’ha dissenyat? Equilicuá (http://www.equilicua.com/)
Estic a la venta? Sí, em podràs trobar a través de la web. A cada paquet hi ha 4 econos, i el preu total és de 4,90 euros (es troba en quatre colors diferents).

Què sóc? Petit hivernacle que consisteix en un con de polipropilè dissenyat per disminuir les necessitats de rec de les plantes, a més de protegir-les de l’atac de paràsits diversos.

En quines fases sóc més sostenible? Per què?
Extracció de materials: Els seus dissenyadors es van plantejar fer servir plàstic biodegradable però donada la seva encara baixa durabilitat i el fet de no existir fabricants a Espanya, va fer que es decidissin pel polipropilè, escollint un fabricant del país certificat a més amb una ISO 14.001.

– Utilització: el seu ús disminueix el consum d’aigua a l’hora de regar les plantes. Està dissenyat per durar molt ja que el polipropilè és un material resistent a la llum solar i a les inclemències del temps. Les instruccions d’ús les trobaràs a la web dels seus creadors.

– Transport:el fet que els materials es fabriquin a prop ha disminuït les emissions associades al seu transport. A més, la seva petita mida i lleugeresa, i el seu embalatge pla i de paper reciclat, permeten distribuir moltes unitats en un mateix viatge.

– Eliminació: els seus creadors insisteixen en què quan no el facis servir el guardis, el regalis a algú o bé el dipositis en un punt verd (que no és el mateix que el contenidor groc), ja que es pot reciclar.

Be the first to comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *