Logotip Quincalla

Dos tamborets d’IKEA transformats en una bicicleta

No tenia pensat fer cap post avui. Però explorant la xarxa, aquest cop navegant per twitter, he trobat aquest blog En Naranja, ahorrando voy, ahorrando vengo i m’ha sorprès un dels seus darrers posts dedicat a explicar com els dissenyadors  Samuel Bernier i Andreas Bhends fabriquen una bicicleta infantil a partir de la transformació de dos tamborets Frosta de l’IKEA.ikeaBike01

ikeaBike06Més enllà de l’estalvi econòmic associat, aquest disseny m’ha semblat divertit i lúcid, ja que veu en un producte assequible per a tothom, un altre producte no sempre tan assequible… Les instruccions hi són. Es pot tractar d’un exemple de DIY (“do it yourself”), però no sé vosaltres, jo no tinc una impressora 3D a casa… tot i que sembla que en un futur, no tan llunyà, no serà tan estrany. Fabricar una peça feta a mida, a l’instant… fabricació a la carta!

Imagineu, en un futur més proper del que sembla, que els mobles de l’IKEA vinguessin acompanyats d’unes instruccions alternatives per transformar-los en altres productes, fets a mida. Només ens caldrà alguna eina, una impressora 3D i temps per fer manualitats. Potser no es tracta d’un futur tan proper, però tot arribarà!

 

 

Be the first to comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *