Logotip Projectes

Desplegable divulgatiu del Pla Clima i Energia 2030

CARA A: El canvi climàtic és una realitat i ja ens afecta. Com ho fa a l’AMB? Per què ens ha de preocupar?

Com resumir en un breu fulletó el Pla Clima i Energia 2030 de l’AMB? Aquest ha estat l’encàrrec del Servei de Sostenibilitat i Educació de la Direcció de Serveis Ambientals de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. A partir del resum executiu del Pla i en estreta col·laboració amb les tècniques de l’AMB, hem elaborat un relat i uns continguts associats en un format de fulletó amb dues cares amb les següents qüestions:

 

  • Per què ens preocupa el canvi climàtic?
  • Com afecta a l’Àrea Metropolitana de Barcelona?
  • Què es fa des de l’Àrea Metropolitana de Barcelona?

La definició dels continguts els hem treballat estretament amb la proposta de format (ja que el disseny gràfic ja estava definit en el Pla original) que ha fet en Josep Martínez de Lapage Original S.L (amb qui col·laboro habitualment).

CARA B: Pòster on es resumeixen els 4 àmbits d’actuació del Pla i algunes mesures estrella.

El resultat ha estat una peça divulgativa del Pla Clima i Energia de l’AMB que ja està disponible a la web de l’AMB, concretament al seu blog. D’una mirada es pot saber què s’està fent des de la Direcció de Serveis Ambientals per combatre i adaptar-se el canvi climàtic: reducció d’emissions, transició energètica i adaptació del territori metropolità.

 

Be the first to comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *