Logotip Projectes

Coordinació, redacció de continguts i suport de disseny de la campanya de comunicació del Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC) de Manresa

A Manresa tenim un Pla pel Clima! Aquest és el claïm de la campanya de comunicació del PAESC de Manresa. En aquest projecte he elaborat els continguts i missatges clau en base a una estructuració més comunicativa i que permet transmetre un relat clar i atractiu a la ciutadania. En la part gràfica, com és habitual, Lapage Original ha traduït els conceptes clau en imatges suggerents, properes i que mostren una ciutadania empoderada. 

Com a la resta de municipis de Catalunya, el canvi climàtic comença a fer-se notar a Manresa. Cal entendre com li afecta (vulnerabilitats) per saber com actuar tant per fer-li front (mitigació) com per adaptar-se als efectes previstos (resiliència).

El full de ruta a seguir per assolir aquests objectius comuns de mitigació i adaptació és el que es denomina PAESC: Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC), amb un horitzó fixat l’any 2030. 

 

Detalls gràfics / El gest gràfic: Una mà amb el símbol d’Ok

La mà mostra amb els tres dits en vertical una ‘M’ de Manresa i amb els dits en forma de semicercle, la ‘C’ de Clima.

És un símbol proper, directe i permet una ràpida identificació amb el binomi ‘Manresa-Clima’ per una banda, i una complicitat amb el ciutadà en el context de Pla.

Aquesta campanya interpel·la als ciutadans
a actuar conjuntament amb l’Administració per fer front i adaptar-se als efectes del canvi climàtic.

Be the first to comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *