Logotip Quincalla

“Churro” multiusos, un bon disseny que ja és un més de la família

Aquest post el tenia pendent des de fa uns quants mesos. El dedico al “churro”. Bé, així és com li diem a casa, on pràcticament ha passat a ser un més de la família. I us preguntareu a què em refereixo quan parlo de “el churro”. Doncs es tracta d’un coixí de lactància (així és com es diu habitualment). Consisteix en un coixí allargat (n’hi ha de diferents mides) omplert d’unes boletes que permeten adaptar-lo al teu cos. Jo l’he fet servir des del sisè mes d’embaràs. Llavors m’ajudava a dormir de costat quan la panxa ja començava a pesar molt i l’esquena se n’acabava ressentint. I la veritat és que abraçada a aquest coixí vaig passar els darrers mesos d’embaràs i em va anar molt bé. El meu company també li va agafar carinyo i també l’ha fet servir. De fet, dormir abraçat a un coixí i amb un altre entre els genolls és molt aconsellable no només per l’esquena i per un tema postural, sinó també pels pulmons i el cor, que d’aquesta manera romanen menys pressionats durant tota la nit.

Bé, continuo. Un cop va neixer l’Aran, el “churro” ens ha continuat sorprenent gratament. El faig servir per donar-li el pit quan estem tranquil·lament a casa i alguna vegada me l’he portat amb mi (com va ser el cas de les vacances d’estiu). Amb el “churro” li pots donar el pit al teu fill sense necessitat de tenir-lo agafat amb els braços i això et permet relaxar molt l’esquena. En el meu cas, a més, amb l’agost pel mig… també et permet evitar suar i que el nen s’acalori amb el contacte del teu cos. A més, m0ltes vegades els nens s’adormen al pit i amb el “churro” et pots permetre veure com dorm sobre teu sense cansar-te i quedar-te sense esquena.

Però el “churro” també ens ha servit per altres usos:

– Posar l’Aran a dormir una mica incorporat a sobre seu.

– Posar l’Aran a sobre mig assegut.

– Donar el pit estirada amb el “churro” pressionant l’esquena ajuda a no forçar-la.

– Com a coixí protector al llit per evitar que l’Aran caigui si es mou.

– Fins i tot en el cotxe, viatjant, pot ajudar a fer una petita becaina a la mare aprofitant que el nen també dorm.

– Permetre dormir en una postura correcta: tant a la mare com al pare o a qualsevol usuari.

– Posar a dormir a l’Aran en la posició Koala (així li diem nosaltres). És a dir, abraçat al churro com si fos una branca d’un arbre. Això els va molt bé si tenen mal de panxeta.

Si quan parlem de bons dissenys parlem de la multifunció i la durabilitat, aquest n’és un. Perquè més enllà de ser molt pràctic i donar resposta a nombroses necessitats, és molt fàcil de netejar. Es treu la funda i a la rentadora. En definitiva, que recomano molt aquest producte per a embarassats i futurs mares i pares; i pels que ja ho siguin. De fet, li recomano a tothom. La seva pròpia multifuncionalitat el fa útil per a usuaris diversos.

I per acabar, encara es pot perfeccionar més aquest disseny pel que fa als seus materials. El que jo faig servir té una funda de cotó però n’hi han que han innovat en les boletes del seu interior… Aquest és el cas dels coixins de lactància de La Teranyina, que destaquen perquè es tracta de cotó 100% decorat amb dissenys divertits amb molts colors. A més l’interior està ple de closca d’espelta ecològica. La closca d’espelta conté àcid silícic que té propietats analgèsiques i relaxants, tant per la mare com per al nadó. Què més se li pot demanar?

 

 

This Article Has 1 Comment
  1. MIREIA

    Hola Ana!! Sóc la Mireia, sóc la qui faig el coixí de la foto :). Vaig iniciar la meva activitat amb la meva amiga Neus des de La Teranyina ,però he estat uns anys inactiva, ella segueix fent roba preciosa per a infants , jo he reiniciat amb http://nunuhandmade.es/ca/ des d’on faig entre d’altres coses aquests coixins de lactància tant especials, també en faig per dormir els adults. Ara a part de closca d’espelta ecològica, porten lavanda i la funda és de cotó orgànic 100%.
    Gràcies per inclourem en aquest article del teu blog!
    Bona setmana!!
    Mireia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *