Alehop

Al llarg del mes d’octubre i novembre de 2009 he col·laborat en un projecte de reutilització de residus en una presó de Catalunya, Lledoners. Donant suport a la seva impulsora, Anita Garcia (Alehop), vaig preparar una conferència sobre Sostenibilitat al llarg del mes d’octubre. A partir d’una visita a les seves instal·lacions i de veure treballar i conversar amb els interns del Taller de Disseny i Reciclatge, vaig donar forma a una conferència centrada en els conceptes bàsics de la Sostenibilitat, amb la qual volia trencar falses percepcions, connectar visions i fer-los veure que cal canviar els hàbits i cercar un sistema mundial equitatiu tant a nivell social com ambiental.

Sostenibilidad en Lledoners. Aquí podeu consultar la presentació que vaig fer a la presó de Lledoners sobre la Sostenibilitat i la relació entre aquesta i la creativitat provocada per la manca de recursos.

Aquí algunes fotos del projecte de residus a Lledoners i de la Conferència “Re‐Evolución humana: de la reutilización a la neutralización de los residuos”

[imagebrowser id=1]

Be the first to comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *